PVC in tekstil

 

VINIL TALNE OBLOGE

Vam nudijo pestro paleto dekorjev in vzorcev. Lahko izbirate izgled običajnih lesenih vzorcev, klasičnih vzorcev, antični videz ali imitacijo kamna. Vinil je zelo odoren na obrabo in umazanijo, zato je zelo enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Primeren je tudi za ljudi, ki so nagnjeni k alergijam, saj je antibakterijski in antistatičen.
Vinil je topel, prijeten na dotik in primeren za polaganje na tla, s talnim gretjem.

TAPISON

Tapison v največji meri uporabljajo v bolnišnicah, zdravstvenih domovih, butikih, športnih centrih, kinih, gledališčih, restavracijah in kavarnah. Ima izredno gosto tkano iglano površino, katera ne prepušča nečistoč. Tapison je odporen proti agresivnim čistilom, pri tem pa ohrani barve. Zato je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Je primeren tudi za alergike, saj je tapison antistatičen, kar pomeni, da se prah ne dviga višje, od 10 cm od tal.
Tapison je bolj primeren za javne ustanove. Njegova življenska doba pa ni tako dolga, kot pri ostalih talnih oblogah.

ITISON

Itison je ena izmed najpogostejših talnih obloh v našem bivalnem prostoru, saj je cenovno ugoden, prostor pa naredi prijetnega in vabljivega. Je izredno mehek in primeren za otroke, saj po njemu lahko hodimo bosi. Ublaži udarce in je zvočni izolator.
Itison je zelo zahteven za čiščenje in vzdrževanje, zato se najprej sami prepričajte, kaj želite v vašem domu.

Kontakt: 041 326 343